You need it      

Etusivu

 Yritys
 Tuotteet
▼  Asiakaspalvelu
Jälleenmyyjät
Huolto
Takuu
Kuljetusvauriot
▼  
Kodinkoneiden kierrätys
Käyttöohjeet, esitteet ja lomakkeet
 Yhteystiedot
KODINKONEIDEN KIERRÄTYS

1.9.2004 voimaan tullut EU:n WEEE-direktiiviin perustuva Suomen jätelainsäädäntö edellyttää, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottaja järjestää markkinoille luovuttamistaan tuotteista syntyvän jätteen uudelleenkäytön ja jätehuollon sekä vastaa siitä aiheutuvista kustannuksista. Tuottajavastuu astui voimaan 13.8.2005.

Unit Scandinavia on jäsenenä SER-Tuottajayhteisössä. Toteutamme lainsäädännön (WEEE-direktiivi ja SER-asetus 852/2004) sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maahantuojille ja valmistajille määrättyjä tuottajavastuuseen liittyviä velvoitteita. Kierrätysjärjestelmä kattaa lainsäädännön edellyttämän keräys- ja kierrätysverkoston ylläpidon, rahoituksen, raportoinnin ja muut SER-tuottajavastuuseen liittyvät tehtävät. Nämä tehtävät tuottajayhteisöt toteuttavat taloudellisesti ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Lisää tietoa kyseisistä tuottajayhteisöistä sekä kierrätykseen liittyvät ohjeet saat heidän omilta nettisivuilta.

Keräyspisteiden osoitteet löydät paikkakunnittain edellä mainitun yhteisön nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Hankkiessasi uuden laitteen saat jälleenmyyjältä tiedon, minne vanhan laitteen voit palauttaa maksutta. Usein voit tilata kaupan yhteydessä maksullisena palveluna uuden laitteen kotiinkuljetuksen ja vanhan laitteen kuljetuksen kierrätykseen.

Säästä ympäristöä – hoida sähköromun kierrätys oikein!
©UNIT Kodinkoneet │Sivukartta│ Heikinkatu 7, 48100 KOTKA