You need it      

Etusivu

 Yritys
 Tuotteet
▼  Asiakaspalvelu
 Yhteystiedot
TAKUU

Alle 150 euron arvoisen tuotteen takuuseen sisältyy vaihto uuteen myyjäliikkeessä 24 kuukauden aikana ostopäivästä lukien. Takuuvaihdon yhteydessä myyjäliikkeessä tarkistetaan tuotteen viallisuus ja takuuajan voimassaolo ostokuitista. Tarkastuksen perusteella täytetään takuuvaihtolomake, johon merkitään myös suoritetut toimenpiteet eli tuotteen vaihto tai rahan palautus. Sen perusteella hyvitämme tuotearvon jälleenmyyjällemme. Epäselvissä tapauksissa pyydämme neljän viikon kuluessa lomakkeen palauttamisesta lähettämään viallisen tuotteen meille tarkistettavaksi.

Yli 150 euroa arvoisen tuotteen takuuseen sisältyy korjaus tai huolto valtuutetussa huoltoliikkeessä 24 kuukauden takuuaikana ostopäivästä lukien. Ympäristöä säästääksemme pyrimme välttämään isojen koneiden aiheetonta takuuvaihtoa. Takuuvaihdon edellytyksenä on valtuutetun huoltomme raportti korjauksen teknisestä mahdottomuudesta tai taloudellisesta kohtuuttomuudesta.

Takuuseen eivät sisälly viat, jotka ovat aiheutuneet:

  • tuotteen kuljetuksesta tai muista mekaanisista vaurioista;
  • tuotteen käyttäjän huolimattomuudesta, tuotteen ylikuormituksesta;
  • käyttöohjeiden, hoidon tai huollon laiminlyönnistä;
  • takuunantajasta riippumattomista olosuhteista, kuten jännitevaihteluista, ukkosesta, tulipalosta tai muista vahinkotapahtumista;
  • muiden kuin valtuutetun huollon suorittamista korjauksista, huollosta tai rakennemuutoksista;
  • asennus- tai käyttöohjeiden vastaisesta tai muuten virheellisestä tuotteen asennuksesta tai sijoituksesta käyttöpaikalle.

Takuuseen ei sisälly tuotteen toiminnan kannalta merkityksettömien vikojen korjaaminen, tuotteen normaalit käyttöohjeessa esitetyt säädöt, käytönopastus, hoito, huolto ja puhdistustoimenpiteet eikä sellaiset tehtävät, jotka aiheutuvat varo- tai asennusmääräysten laiminlyönneistä tai näiden selvittelyistä.

Myöskään osat, joiden rikkoutumisvaara käsittelyn tai luonnollisen kulumisen vuoksi on normaalia, kuten lamput, lasi- ja käsin liikuteltavat muoviosat tai muut kulutusosat eivät kuulu takuuseen.

Tässä mainitsematta jääneet tapaukset säädetään lainsäädännön ja kodintekniikka-alan markkinoinnin takuu suosituksen MTS-2002 ja kodintekniikka-alan huoltojen toimintaohjeen suosituksen HTS-2002 mukaisesti.

TE-2002 takuuehdot
©UNIT Kodinkoneet │Sivukartta│ Heikinkatu 7, 48100 KOTKA