You need it      

Etusivu

▼  Yritys

Yrityksen esittely
UNITin historia
Hyvä tietää
 Tuotteet
 Asiakaspalvelu
 Yhteystiedot
YRITYKSEN ESITTELY

UNIT Scandinavia on jo 21 vuotta Suomessa toiminut kodintekniikan tukkukauppaan ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Toimitamme tavaroita ympäri Suomea sekä jälleenmyyjillemme että kymmenille kunnille, kaupungeille ja kiinteistöyhtiöille. Vuodesta 1998 lähtien on Suomen markkinoille toimitettu noin 125 000 kappaletta UNIT-kodinkoneita. Kodinkoneitamme on ollut saatavana yhteensä yli 500 myyntipisteestä ympäri Suomea. 

Valikoimamme koostuu sekä pienistä että isoista kodinkoneista. Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat kylmälaitteet, liedet ja pesulinjan koneet. Etsimme kodinkoneidemme valmistajiksi aina parhaimmat ja tunnetuimmat tehtaat, joiden tuotantolinjoilla tuotteiden laatu testataan ja ominaisuuksien on täytettävä Suomessa ja Euroopan Unionissa vaaditut standardit. Laadun takeena kaikille UNIT-tuotteille myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä. 

Koneitamme kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Suomeen tuomamme kodinkoneet ovat tulosta keräämästämme asiakaspalautteesta kaupungeilta, kunnilta ja kiinteistöyhtiöiltä sekä laajasta toiveiden ja laatuvaatimusten kartoituksesta suomalaisten keskuudessa. Tästä syystä emme karsi pois tärkeitä ominaisuuksia hinnan alentamiseksi. 

Joustavuus ja nopea reagointikyky muuttuviin markkinatilanteisiin mahdollistavat kilpailukykyisen toiminnan myös tulevaisuudessa. Tarjoamamme tuotteet tunnetaan erittäin kilpailukykyisestä hinta-/laatusuhteestaan. Edullisten hintojemme takana on noudattamamme periaate, jonka mukaan pyrimme jättämään pois turhat kustannuksia kasvattavat välikädet.

Yrityksemme pieni koko mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan palvelun tarjoamisen asiakkaille, mikä helpottaa yhteydenpitoa ja tietämystä asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta. Asiakaspalvelussamme emme tarjoa harmittavia ruuhkailmoituksia eikä asiakas joudu yhdistetyksi uudestaan ja uudestaan oikean henkilön löytämiseksi! 

Huoltoketjuumme kuuluvat noin 100 huoltopistettä ympäri Suomea. Uusia huoltoliikkeitä etsiessämme otamme aina huomioon asiakkaidemme kokemuksiin perustuvia suosituksia. 

Pienet toimituserät alle 100 kpl määräisinä toimitetaan Kotkasta 2-4 päivän kuluessa tilauksesta varastomme tilanteen mukaan. Tarvittaessa asiakas voi itse noutaa tavarat varastoltamme tai kuljetusliikkeemme lähiterminaalista. 

Kuljetuksemme hoitaa Posti.

©UNIT Kodinkoneet │Sivukartta│ Heikinkatu 7, 48100 KOTKA