You need it      

Etusivu

▼  Yritys

 Tuotteet
 Asiakaspalvelu
 Yhteystiedot
HYVÄ TIETÄÄ

Testit ja sertifikaatit

Jokainen toimittamamme tuote testataan yksilöllisesti tehtaalla ennen sen tuomista markkinoille. Tämä testiohjelma vastaa laitteen useamman vuoden käyttöä. Automatisoitu tuotantoprosessi käy jatkuvasti läpi laadunvalvontaa tuotantoketjun aikana. Tehtaillemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatit.

Kaikki laitteemme ovat varustettuja CE-merkinnällä. Merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää Euroopan Unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset.

Varmistaaksemme kuluttajan turvallisuuden, olemme varustaneet UNIT -kodinkoneet turvatekniikoilla kuten lapsilukot, kaatumisesteet sekä vuoto- ja ylikuumennussuojat.

Ehdot

Noudatamme kodintekniikka-alan TE-2002 takuuehtoja, joiden perusteella kodinkoneilla tulee olla vähintään yhden vuoden mittainen takuuaika. Kuluttajan eduksi myönnämme kuitenkin koneillemme kahden vuoden takuun.

Ympäristövaikutukset

Kylmälaitteissamme käytetään eristeenä ja kylmäaineena luonnonkaasua R600a (isobutaani), otsonikehää tuhoavan freonin sijaan. Koneiden ja pakkausten kierrätysmahdollisuus sekä uudelleenkäyttö ovat meille tärkeitä. Käytetyt koneet hävitetään keräyspisteiden kautta ympäristöä säästäen ja esimerkiksi kartonkipakkaukset voidaan kierrättää. Energiajätteeksi luetellut muovit sekä styrox voidaan polttaa lämmön ja sähkön saamiseksi.

Suurin välitön ympäristövaikutus kodinkoneiden käytössä on niiden vaatima energia. Periaatteemme on, että valikoimassamme on vähintään A-energialuokkalaisia tuotteita (kylmälaitteet A+). 

Maahantuomme koneemme Suomeen käyttämällä merikuljetuksia, sillä merikuljetukset ovat ympäristön kannalta viisas kuljetusmuoto. Suuria määriä kerralla kuljettava laiva on energiatehokas, mutta aiheuttaa myös muihin kuljetusmuotoihin verrattuna vähemmän meluhaittoja, onnettomuuksia sekä liikenneruuhkia.

   

©UNIT Kodinkoneet │Sivukartta│ Heikinkatu 7, 48100 KOTKA